Impas



Sa nu spui niciodata: "mai rau de atat nu se poate". Lucruri radicale se pot intampla intr-o fractiune de secunda. Nu stii niciodata cand esti in siguranta sau cand soarta iti mai joaca o farsa. E ca si cum ar studia fenomene diferite pe noi, pentru a ne testa reactiile. Cand simti ca esti cu picioarele pe pamant, sigur de tot ceea ce este in jurul tau, viata iti demonstreaza, inca o data, ca nu esti decat o frunza in vant, dirijata de hazard. O secunda, cat te-ai oprit sa te uiti in urma si poate fi fractiunea care ti-a salvat viata sau care te-a ucis.


Dimineata m-am trezit cu o apasare. Nu se intamplase nimic rau insa urma. Presimteam si am avut dreptate. Un telefon oportun, o intalnire salvatoare, un anunt in fractiunea de secunda potrivita. Tensiune, schimbari majore, liniste, calm, pace. Cat va dura? ... Nu stiu. Ce se va mai intampla? Nici asta nu stiu, stiu doar ca o sa ii fac fata.

Am sarbatorit trecerea peste impas (multumesc Maru pentru ca te gandesti mereu la mine :*, multumesc sis' pentru felul tau de a fi :*).

Today ... I'm just celebrating LIFE.
Kisses,
A.R.

posted under , |

1 comments:

luca said...

cand te crezi mare si tare, intotdeauna se intampla ceva care sa te aduca cu picioarele pe pamant. suntem foarte mici.

Post a Comment

Newer Post Older Post Home

Followers


Recent Comments